Kjempe bra innsats på NM-Veka

Kjempe bra innsats på NM-Veka

Publisert av Jeanette Lorraine Tørre den 30.06.20.

På fredagen var det de yngste sin tur til og vise seg frem.

MX:

Halvor Iversen kjørte i 65" klassen.

Halvor viste seg godt fram og var blandt de beste i sin klasse.

 

ATV:

ATV hadde 6 utøvere som kjørte på fredagen. De som kjørte i dag var 50 cm3 : Ola Richardsen.100 cm3 : Ove Andre Odden. 250 cm3 : Alexander Kasin, Celina Kasin, Ole Håkon Odden, Adrian Knudsen, Jonas Richardsen.
Alle sammen kjørte veldig bra, viste seg godt fram på banen.

 

Konkurranse klassen:

MX:

På lørdagen var det Halvor Øygarden sin tur. Han kjørte i 85" (13-15 år) De var over 30 stk. i sin klasse. De måtte kjøre først kvalifisering. Halvor kjørte veldig bra, men dessverre ble konkurransen for tøff. Halvor klarte ikke og kvalifisere seg til finalen.

Andreas Flåta Meyer og Simen Pedersen startet kvalifiseringen sin på fredagen. De kjørte MX junior ( 125 cc). De var over 50 stk i sin klasse og 30 beste gikk videre til søndagens kvalifisering. Det var ikke noe problem for Andreas og Simen. Søndagsens kvalifiserings runde var det kun 13 beste i hver klasse. Andreas ble blandt de 13 beste, mens Simen klarte det på siste sjanse. Begge kom da videre til finalen.

I finalen kjørte begge gutta veldig bra. Andreas knalle til med en solid 2 plass og tok også hole-shoten. Simen Pedersen kom på en 16.plass.

 

ATV:

Helene og Henriette Trosthoel kjørte på lørdagen i dame klassen. De viste seg godt fram og Henriette ble norgesmester og Helene fikk en fin 4. plass.

 

På søndagen var det quad åpen klassen for guttene sin tur.

De som stilte fra Notodden var. Anders Øverland, Tomas Hunskår Killingmo og Christian Stenersen.

De var 12 stk. i kvaliken, kun 10 stk. som fikk finale plass. Christian Stenersen  klare og kvalifisere seg i den første kvaliken,
mens Anders Øverland og Tomas Hunskår Killingmo klarte og komme til finalen på siste sjanse.

Med veldig vanskelige forhold kom Christian Stenersen på en 4.plass, Anders Øverland på en 5 plass og Tomas Hunskår Killingmo på 8. plass.

 

NMK Notodden vil gratulere alle kjøre med flott innsats under NM-Veka.