Fantastisk kjørt under NM veeka

Fantastisk kjørt under NM veeka

Publisert av Jeanette Lorraine Tørre den 30.06.22.

I helgen var det NM veka og NM i Speedcross var en av grenene som skulle gjennomføres.


Først ute var Eskil Eriksen på MX2. På fredagen var det kvalifisering ogEskil klarte å kvalifisere seg til finalen.

Lørdagen var det finalen. Eskil fikk en pangstart fra start, fikk nesten holeshot. Eskil kjørte veldig bra og kom på en 12.plass sammenlagt av 47 utøvere.

 

Etter MX var det Quad sin tur og Alexander Kasin, Tor Eilev Johansen, Ole Håkon Odden, Celine Kasin og Christopher Tveråen var klar til start i finalen.

Først ute var det  Alexander Kasin, Tor Eilev Johansen og Ole Håkon Odden. Aleksander var favoritt og det stemplet klarte han veldig godt og beviste at han var best. Alexander kjørte veldig bra under alle rundene og vant sole klart. Tor Eilev Johansen og Ole Håkon Odden kjørte veldig bra og kom på 3 og 4 plass.

Etter junior var det damene sin tur og Celine skulle ikke være noe dårligere enn sin bror og kjørte veldig bra alle rundene og vant sin klasse.

Til slutt var det Christopher Tveråen sin tur  i Quad åpen, i dette heatet ble det ekstra spenning. Christopher fikk en dårlig start og måtte hente seg opp flere plasser. Det stoppet ikke Christopher og i siste runde klarte han og komme forbi han som ledet og vant.

 

Gratulerer alle sammen som kjørte i helgen. Veldig bra kjørt av alle sammen.