Bra kjørt på østlandscupen 4 runde

Publisert av Jeanette Lorraine Tørre den 21.06.22.

I helgen hadde NMK Notodden flere MX utøvere  som kjørte fjerde runde  Østlandscupen.

Disse gutte viste seg godt fra.

Lørdagen:

85 cc- 10-12 år ( ikke konkurranse klasse)

Markus Nakkerud

Emil Nakkerud

Mats Oliver Hansen

Alle tre kom til A-finalen, men Emil var uheldig og fikk motorstopp i første heat, han fikk desverre ikke fullføre resten av løpet.

Emil og Mats Oliver hadde sykkler som fungerte og kjørte seg helt opp i toppen.

Søndagen:

Da var det Mathias Jahren Tørre, Aanund Fles og Eskil Eriksen sin tur.

Mathias kjørte i konkurranse klassen  85cc 13-15 år.

Første heatet  lå lenge på 6 plass, men desverre så klarte han å få stopp på sykkelen havnet på en 7. plass.

Andre heat var det mere spenning. Mathias ledet en god stund, men kreftene klarte ikke holde ut og med et lite fall kom han på en solid 5.plass.

Totalt plassering 6. plass av 36 kjørere.

Aanund debuterte på 125 cc klassen i bredde 13-25 år. Aanund hadde fjerde beste tid på kvaliken. Desverre så fikk han sykkel problemer på første heat, noe som gjorde at han måtte kjøre veldig rolig og måtte innom depoet på hver runde. Andre heatet kom han godt i gang lå på 7. plass, men pga. sykkel problemer måtte han bryte.

Eskil debuterte på MX2 og Østlands cupen. Eskil viste seg veldig godt fram med å ta holeshoten på første heat.

Eskil kjørte veldig bra under hele heatet og kom på 8.plass til slutt. Andre heate så kom han ut som nr 3 og holdt 6 plassen veldig lenge.

Desverre så fikk Eskil sykkel problemer og måtte bryte.

Totalt kom på en 13. plass av 26 kjørere.